Praktijkgegevens

WaarnemingHuisartsenpost


Heeft u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig? In dat geval kunt u terecht bij de Huisartsenpost Breda, gelegen op het terrein van het Amphia Ziekenhuis (locatie Molengracht, direct naast de spoedeisende hulp), Molengracht 21, 4818 CK Breda. Altijd eerst even bellen: (076) 52 58 500. Zomaar zonder afspraak binnenlopen is niet mogelijk!!

Als u belt met de huisartsenpost vraagt de dienstdoende doktersassistente u om in het kort aan te geven wat uw klacht is. De doktersassistente kan advies geven of u doorverbinden met de huisarts die op de post aanwezig is. Zij kan ook met u een afspraak maken om langs te komen op de post. Bent u - medisch gezien – te ziek om zelf naar de post te komen, dan regelt zij dat er een arts bij u thuis komt.

Elk inkomend telefoongesprek wordt op een geluidsband opgenomen, dit in verband met het later kunnen afluisteren bij onduidelijkheden en klachten over de afhandeling van uw hulpvraag. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig omgegaan met het privacy-element van deze opgenomen gesprekken.

Waarschijnlijk wordt u door een andere arts dan uw eigen huisarts behandeld. Na afloop van de betreffende dienst ontvangt uw eigen huisarts zo spoedig mogelijk informatie over uw contact met de huisartsenpost. Uw eigen huisarts is dus snel op de hoogte!
Het Huisartsenteam Roothans Waarneming
Spoed (076) 541 02 98 - 1 Praktijk (076) 541 02 98
Adres Raaimoeren 19
4824 KA Breda
Kaart
Huisarts(en) R. Roothans
R. Frankenhuis
W. van Hoesel