Het Huisartsenteam Roothans
Waarneming
Spoed (076) 541 02 98 - 1 Praktijk (076) 541 02 98
Adres Raaimoeren 19
4824 KA Breda
Kaart
Huisarts(en) Dhr. R. Roothans
Mw. W. van Hoesel

roothans@hethuisartsenteam.nl

Privacybeleid

De privacy van patiënten en zorgverleners is voor Het Huisartsenteam belangrijk. Alle actuele privacyrichtlijnen worden dan ook nageleefd om ongeoorloofde toegang tot en gebruik van persoonsgegevens van patiënten en zorgverleners te voorkomen. We informeren u graag over ons bijgewerkte privacybeleid.

Innovatief onderzoek beslissingsondersteunende softwareHet Huisartsenteam is deze week gestart met innovatief onderzoek op gebied van beslissingsondersteunende software op basis van big data. Door middel van software wordt onderzocht of analyse van data uit patiëntendossiers kan worden gebruikt om de behandeling van urineweginfecties te verbeteren. Deze software laat uw huisarts of assistente zien hoe succesvol verschillende behandelingen waren bij patiënten die vergelijkbaar zijn met u. Er zijn 100 deelnemende huisartspraktijken, waarvan Het Huisartsenteam de enige zorggroep is. Dit onderzoek is geïnitieerd door Pacmed, winnaar van de Impact in Healthcare award 2017. Kijk voor meer informatie op www.hethuisartsenteam.nl

Klik hier voor meer informatie.

Praktijknieuws

Praktijk Roothans is gesloten in de onderstaande periodes.

Op dinsdagmiddag is de praktijk gesloten, afspraken bij Margot Mutsaers (POH GGZ) gaan wel door.

Maandag 31 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019

Maandag 4 maart 2019 t/m vrijdag 8 maart 2019

Wetenschappelijk onderzoek

Het Huisartsenteam Roothans is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. Dankzij onderzoek krijgen we meer inzicht in zorgprocessen. Hierdoor kunnen we zien of we u optimale zorg leveren en waar we onze zorg kunnen verbeteren. Daarnaast leveren we hiermee een bijdrage aan de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland.

Dit onderzoek wordt gedaan op basis van geanonimiseerde gegevens. De onderzoeksinstanties hebben dus géén inzage in uw dossier. Indien u niet wilt dat een deel van uw gegevens wordt gebruikt voor onderzoek kunt u dat aangeven. Wij zullen uw gegevens dan niet meenemen in de onderzoeken.

Wij werken onder meer samen met NIVEL,Zorgregistraties eerste lijn en IPCI, Erasmus Universiteit.

www.nivel.nl/nl/nzr/zorgregistraties-eerstelijn
www.IPCI.nl

Tika foundation

Het Huisartsenteam Roothans steunt sinds enkele jaren de Tika Foundation. Deze stichting heeft onder andere een weeshuis gebouwd in Nepal. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op http://www.tikafoundation.com  


Qualiview
Wilt u meedoen aan het patiënttevredenheidsonderzoek (Qualiview)? Laat het tijdens een consult weten aan uw huisarts, of geef u op via de website.